lauantai 6. huhtikuuta 2013

Aamun virkistyksiä ja kevät töitä


Varsinkin viikonloppu aamuisin tykkään
käyttää aamiaisen tekoon aikaa;
hyvän sörsselin saa aikaan
liotetuista siemenistä, vuohenmaito jogurtista
(yleensä käytän tavallista maustamatonta),
puolukoista ja hunajasta.
Aamun juomina vihreää teetä ja
aamu joogan 
(mikä myös erittäin mukavaa, kun on aikaa)
jälkeen mandariinimehu-viherjauhe cocktail ja 
vettä terästettynä herneenversoilla ja sitruuna mehulla.




Multa hommien puolella oli oikein
odotettu viikko,
sain kaksi toimitusta;
Kauppilasta kasvin alkuja, 
mm. parsan juurakoita
ja jasmiinikoison.
Villi niitystä tuli ihanat siemenet;
luomu kasvisten siemeniä,
mm. liilan värisiä herneitä 
alkujaan 1800-luvulta munkkien puutarhoista
ja vanhaa ranskalaista potager salaattia.
Lisäksi tähtikesäputken siemeniä,
niiden luvattiin sopivan hyvin villiin ja
luonnolliseen tunnelmaan (tavoitteissa).

Välillä on käynyt mielessä, 
että mihinkä sitä on ryhtymässä,
mutta olen varma, että
kesän tuoksuessa ja maistuessa
unohtuvat myös keväällä vuodatetut veri, 
hiki ja kyyneleet
(vähän liioittelua)
Sain nerokkaan(?) idean;
autotallin vintillä on koronapöytä
(alkuperä tuntematon)
raahaan sen sisälle,
siihen mahtuu hyvin taimipotteja :)




2 kommenttia:

  1. Maukkaan kuuloinen aamiainen...:)

    VastaaPoista
  2. Sama täällä, viikonloppuna on enemmän aikaa käyttää aikaa kokkailuun. Minulla on sinulle tunnustus blogissani. Seurasin aikoinaan "vanhaa blogiasi" ja löydettyäni tänne, olen käynyt kurkkimassa.. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...